ahccr_logo_1_white.png

Pozvánka a divoké karty na finále Prorodeo 2023

Vážení zástupci ApHCCz,

rádi bychom Vás touto oficiální cestou informovali o udělení divokých karet jezdcům českých rodeových, westernových a chovatelských asociací či organizací. Divoká karta umožňuje jezdci či týmu startovat na Finále Proton Therapy Prorodeo Tour 2023, které se koná 7. – 8. října na ranči Halter Valley u Dnešic (Propozice: https://www.prorodeo.cz/finale-proton-therapy-prorodeotour-2023-halter-valley-7-810?fbclid=IwAR1sh-sf0YZYfbiGEsJ8YQGCV-K8hxNB6jg9EHZs7LovykGtjSy_cFWGihE). 

Divoká karta zaručuje jezdci či týmu vstup do dané disciplíny a jezdec či tým tak může bojovat o titul Národního šampiona (jezdec účastnící se na základě divoké karty nemůže bojovat o titul Prorodeo Champion, a to ani v případě, že má již v sezóně 2023 získané body; o tento titul mohou soutěžit pouze řádně kvalifikovaní jezdci). Oceněním pro Národního šampiona je trofejní přezka předaná na slavnostním galavečeru. 

Každá asociace má nárok na dvě divoké karty pro každou disciplínu (může tedy vyslat dva jezdce či týmy do každé vypsané soutěžní disciplíny). V případě disciplín s více třídami je pro účast ve třídách #LIMITED nezbytné včas zažádat o přidělení známky. Jezdcům je garantována stejná výše startovného a poplatků, jako řádně kvalifikovaným jezdcům. Výběr jezdců či týmů je v kompetenci dané asociace či organizace.

Jezdci či týmy svou účastí na Finále Proton Therapy Prorodeo Tour 2023 potvrzují, že jsou řádně obeznámeni a souhlasí s propozicemi i pravidly PRCzA (dostupnými také na webu). 

Uzávěrka přihlášek je stanovena na 20. září 2023. 

V případě zájmu o tyto divoké karty nás prosím kontaktujte na aphccz@gmail.com.