ahccr_logo_1_white.png

Proběhla Appaloosa Show 2023

Tak a je to za námi. V sobotu 10.6.2023 jsme se sešli na dlouho očekávané Appaloosa Show. A jaká to byla show? Plná krásných koní, pohody, úsměvů a úžasných výkonů. Závodníci poměřili své síly ve 130 startech, kdy bedlivému oku naší rozhodčí Jitka Kynclova neunikl žádný plusový bod.

Samostatná Appashow se vrátila po třech letech a navázala tak na předchozí tradici. I když zastoupení Appaloos by mohlo být větší, věříme, že si to závodníci i diváci užili.

Děkujeme tímto celému realizačnímu týmu (Tereza Kněžourová, Lukáš Juda, Denisa Grimova, Lucie Fikarová, Petra Šotkovská, Romana Miksová), pomocníkům z Českého ranče a ranči samotnému za perfektní zázemí. Poděkování také patří samotným jezdcům za vytvoření dobré a férové atmosféry. No a samozřejmě těm, kteří se stali sponzory a patrony naší show. Jen díky nim jsme mohli rozdat velké množství cen a uskutečnit tyto závody. Děkujeme🙏.

Sponzory byli: Jilmový Ranč, Esther Weber, Kamír a Co a. s., Contipro a. s., Jezdecké potřeby Dulkaj – Lanškroun, Sorrel Group s. r. o., Martin Eliáš, Lucie Kudlová, Gabriela Ahmed, SV Store s. r. o.

📸Fotografie ze show budou již brzy – zveřejníme odkaz.

📩Scoresheety budou zveřejněny na webu Appaloosa.cz.

Za celý Appaloosa tým děkujeme❗️

Věrka a Radka